tiistai 6. maaliskuuta 2018

Korutärppejä Oscareissa

Vilkuilin toissailtana yhdellä silmällä Oscar-gaaloja. Ei minua kovin paljon kiinnosta kenelle ne patsaat menee ja kuka jää ilman, mutta on kiva katsella julkkisten mekkoja, koruja ja stailauksia. Ajattelin näyttää teille muutaman täysosuman mitä tulee korujen valintaan.

Ensimmäisenä rivissä on ehdoton suosikkini. Ei liian avonainen, epäsymmetrinen, laadukas materiaali, taidokas leikkaus... ja tässä tärkeä juttu on se että hänellä EI ole kaulakorua. Näyttävät korvakorut istuvat täydellisesti, ja tiukka nuttura antaa korviksille oikeuden. Napakka, leveä rannekoru sopii yhteen korvakorujen kanssa! Kymmenen pistettä!
Moni olisi tässä tehnyt virheen ja valinnut tähän asuun jonkun näyttävän kaulakorun. Mutta tämä tähti on tehnyt aivan oikean valinnan ja jättänyt kaulakorun pois. Mekon yläosa on itsessään niin näyttävä että kaulakoru vaan sotkisi kokonaisuuden. Mekko, kampaus - ei ihan minun makuuni, mutta pisteet siitä että tajusi jättää kaulakorun pois.


Tässä pätee sama ajatus: mekon yläosa on niin näyttävä että kaulakoru olisi too much. Sitä paitsi kaulakoru jäisi osittain kankaan päälle, joten tässä nähdään taas hyvä valinta: kaulakorun poisjättäminen. Näyttävät korvakorut tekevät tehtävänsä ja puhuvat samaa kieltä kampauksen kanssa. Kaunista glamouria!


Aaaaah, iki-ihana Jane Fonda osaa näköjään kaikki temput! Tai ainakin hänen stylisti osaa valita hänelle täydelliset vaatteet ja korut. Vanha nainen, mutta niiiiiiiin tyylikäs, trendikäs... upea daami. Puvun kaula-aukko toimii kuin koru, joten kaulakorua ei taaskaan tarvita. Näyttävät korvakorut riittävät hyvin.

Katsoitteko gaalaa? Löytyikö tärppejä tai huteja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti