keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Joulukalenteri

Pari vuotta sitten keksin idean tehdä koruaiheisen joulukalenterin, perinteisten suklaakalenterien sijasta. Olin varmaan ihan trendien aallon harjalla, koska tänä jouluna kalentereita löytyy joka lähtöön. Löytyy koruja, leluja, kosmetiikkaa, kirjoja, teetä, lakritsia...vaikka mitä!

Meillä on siis myynnissä valmis pakettipussukka mihin kuuluu 24 pientä pakettia, jokainen sisältää korun joka sopii juuri sille kyseiselle päivälle. Samoista koruista meillä on myös vanhanajan kuvakalenteri, mutta tämän päivän lapset eivät taida oikein ymmärtää mitä iloa siitä on... että joka päivä avataan luukku, ja sisällä on ainoastaan KUVA! Ha ha, tämän päivän maailma on niin täynnä kuvia että pieni kuva luukun sisällä on aikamoinen pettymys.

Meidän koko tiimi työn touhussa!


No, olen silti itse tosi iloinen ja ylpeä meidän kalenterista, jonka kuva on räätälöity esittämään meidän omaa porukkaa, kissat mukaanlukien. Taitava valokuvaaja/tatuoija/taitelija Ellen Kivistö piirsi kuvan ohjeitten ja valokuvien perusteella. (tällä hetkellä mun nenässä on tosin timanttinappi eikä rengas ;-))

Työpaikalla aloitin viime vuonna uuden perinteen; yksi pieni paketti jokaiselle arkipäivälle joulukuussa. Työntekijät saavat sitten vuorotellen valita yhden paketin kahvitauolla. Pakettien sisältö ei ole kovin arvokas, mutta joku hauska pikkujuttu. Eikä yhdessäkään paketissa ole korua!

Olen laskenut että joulukuussa on 16 työpäivää ennen joulua, eli 16 pientä ylläripakettia odottaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti