tiistai 19. toukokuuta 2015

Yllätyksellinen tapaaminen HelsingissäTänään käytiin Lillen kanssa tapaamassa yhtä thaimaalaista koruvalmistajaa Helsingissä. Tämä kyseinen  daami on yrittänyt saada minut käymään heidän tehtaalla Bangkokissa useita kertoja, ja viimeksi meillä olikin jo sovittu tapaaminenkin Bangkokissa, mutta sitten meidän yksi toinen tapaaminen venähti niin pitkäksi ettei enää ehditty treffata.
No, siitä saakka hän on miettinyt että tulisi käymään Suomessa tapaamassa meitä. Hänellä on kuulemma hyviä asiakkaita Ruotsissa ja Norjassa, mutta Suomessa ei oikein ole päässyt hyvään yhteistyöhön kenenkään kanssa. Eli hän rupesi suunnittelemaan tuloa tapaamaan minua, ja kyseli että missä tämä Kasnäs on, ja missä on lähin juna-asema. Kerroin että juna on täällä hankala, lähin juna-asema on noin 100 kilsan päässä. Okei, voisko hän sitten vaan tulla taksilla juna-asemalta Kasnäsiin? ....öööh....tietenkin voisit, mutta se maksaisi useita satoja euroja... minun mielestä paras ratkaisu olisi että vuokraat auton lentokentältä ja tulet autolla tänne... no mutta kun minulla ei ole ajokorttia...
Voi huh huh... No okei, minä tulen sitten tapamaan sinua Helsinkiin.
Meillä oli treffit tänään Omenahotellissa. En siis koskaan ole tavannyt tätä daamia aikaisemmin, mutta minulla oli sellainen kuva että hän on vanhempi rouva. Ulko-ovella odotti kuitenkin nuori sihteerikkö, joka sitten vei meidät korutehtailijan hotellihuoneeseen. Jos en olisi tottunut erilaisiin ihmisiin jo kymmenillä käynneilläni Bangkokissa niin olisin voinut mennä sanattomaksi kun hotellihuoneessa meitä odotti oikea LADYBOY!
No, ei siinä mitään, matalasta äänestä huolimatta paksun pakkelikerroksen alla oli oikein mukava businesshenkilö, ja päästiin hyviin juttuun ja yhteistyöhön. Tehtiin ensimmäinen varovainen tilaus, ja jos toimii hyvin niin varmasti tilataan jatkossa lisää.
En kehdannut ottaa "tytöistä" kuvia, mutta käytiin jälkeenpäin Lillen kanssa kauppahallissa kaffella, joten siitä kuvia ;-)
Treffipaikka
Caffe Affogato
Hietalahden Kauppahalli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti