keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Oppia ikä kaikki



Tällä hetkellä olemme mieheni kanssa Dubaissa lomalla lataamassa akkuja auringossa. Korutehtaamme ja tukumme työntekijät ovat ansaitulla joululomalla ja myös myyntiedustajamme vetävät muutaman päivän happea. Ainoastaan äitini ja anoppini ovat ahkeria ja pitävät tehtaanmyymälämme auki, ja samalla hoitavat kissojamme.

Mutta vaikka me lepäämme laakereilla niin silti koruliikkeet tekevät kauppoja, ja tarvitsevat hyllyilleen täydennystä. Joten tilauksia tippuu sisään ja paketteja pitää saada lähtemään.

Mutta miten se homma hoituu? Juu, facetime-puhelulla Dubaista Kasnäsiin ja mummot duuniin! Siellä pakkaushuoneessa äiti ja anoppi hääräsivät tänään mun ohjeitten mukaan luuri kourassa. Mahtoi kuulostaa hullulta kun minä ohjeistan: vasemmalla hyllyllä, vähän alas, siinä, mee lähemmäs, toi laatikko, ota kansi pois, ne vaaleanpunaiset siinä oikealla, just ne! Ja sitten vielä se ketju, se on siinä nurkkahyllyllä, eikun oikealle, vielä oikealle, siinä, se kenkälaatikko...näytä mitä siinä on, siinä pitäisi olla pussi missä on ankkuriketjuja, joku AN-koodi...just se, eiku väärä pituus, löytyykö 42cm...jess, siinä!

Mutta hyvin meni, näillä näkymin asiakas saa pakettinsa ajoissa, ja arvatkaa onko äidillä ja anopilla hyvä mieli kun ihan itse onnistuivat keräämään ja lähettämään tilauksen! Mahtavaa! Oppia ikä kaikki!

Joten taidan kääntää kylkeä kaikessa rauhassa, mummot hoitaa hommat kotikulmilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti