keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Uutta ja laadukasta



Silver Bar on tunnettu siitä, että meidän valikoima koostuu edullisista koruista höystettynä muodikkailla uutuuksilla. Korut ovat hyvälaatuisia suhteessa hintaan, ja tarjonnassa on sopivia koruja sekä arkeen ja juhlaan.

Olemme usein ulkomaan messuilla kuolanneet hienojen "luksus-korujen" perään. Maailmalla löytyy hopeakoruja, jotka on todella hienoa työtä, mutta hinta tietenkin sen mukainen. Pitkään mietittiin miten voitaisiin tarjota näitä tuotteita asiakkaillemme, kun se ei ole tähän asti ollut "meidän juttu". Vähän niinkuin sinun ei varmaan tule mieleen mennä ostamaan SIWAsta kaviaaria ja sisäfilettä, niin Silver Bar ei vaan ole luksuskorujen myyjä.

Joten päätimme tehdä uuden brändin. Itse asiassa jatkoimme jo olevassa olevaa brändiä, Silver Lux. Silver Lux on toiminut jo monta vuotta, ja on tunnettu laadukkaista koruseteistä hopeassa. Nyt siis meille aukeni täysin uusi maailma: enää hinta ei ole tärkein asia, vaan meillä on "lupa" harkita myös laadukkaita juhlakoruja.

Millä tavalla nämä Silver Luxin juhlakorut sitten eroavat Silver Barin peruskoruista?
Ne ovat usein painavampia, eli materiaalin määrässä ei ole pihistetty.
Viimeistely on vimpan päälle, eli usein niissä on satinointia, kratsausta, hiekkapuhallusta tai joka tapauksessa hienosti käsinkiillotettuja pintoja. Usein korun takapuolikin on kaunis ja viimeistelty, eli esimerkiksi kaulakorussa ei haittaa vaikka riipus kääntyy kaulassa väärinpäin.

Tänään meiltä on lähtenyt kultasepänliikkeille kymmeniä paketteja missä on ollut Silver Lux-koruja, joten veikkaan että monesta joulupukin kontista löytyy tänä jouluna monelle upealle daamille upeat käädyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti