tiistai 14. lokakuuta 2014

Joulu on jo ovella...



Ostin tänään vuoden ensimmäisen joululahjan. En voi kertoa mitä, koska tiedän että lahjan saaja seuraa blogiani. Mutta lahja liittyy ruoanlaittoon ja lahjansaajan ensi kesän suunnitelmiin.

Kohta se joulu on jo täällä. Tiedän että monella on periaate että "ei anneta lahjoja aikuisten kesken." Itse en silti pysty koskaan pitämään sellaisia periaatteita. Lahjojen antaminen on hauskaa, silloin kun löytää lahjoja jotka sopivat kun nalli päähän.

Koru on usein sellainen lahja. Anoppi rakastaa lilan väriä, joten hän saa usein lilan värisiä koruja. Äiti tykkää kissoista vaikka onkin allerginen, joten hopeinen tassukoru on oiva lahja. Kummipoika on Duudson-fani, joten jussipaita-korvikset on kovassa iskussa. Kaverilla on mäyräkoira, joten hänen lahjat liittyvät AINA mäyräkoiriin. Sitten on se treeni-friikki-kaveri, jolla on aina banaani käsilaukussa... Ja lopuksi kälyn mies, jolla on kitaran kuva tatuoituna pohkeeseen...

Korulahjat ovat henkilökohtaisia, pitkäaikaisia ja niillä voi ilmaista tunteita ja ajatuksia toista kohtaan. Silti koru on usein edullinen lahja, nämä mainitut alkaen 7 euroa.

Kun teleoperaattoriala viime keväänä mollasi korualaa mainoksella missä teinille annetaan mieluummin iPadin kun pöytähopeaa, niin nyt kysyisin: kumpi lahja on käytössä enää 10 vuoden päästä: lahjaksi saadut korut vai älylaite?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti