tiistai 2. tammikuuta 2018

2018

Jahaa, taas on vuosi vierähtänyt. Uutta vuotta vietettiin kotinurkilla, paikallisen ravintolan viihdyttämänä. Joululoma meni myös kotosalla, pääasiassa nukkumalla, syömällä ja liikkumalla.  Vaikka tuntuu että akut eivät ole vielä ihan täyteen ladatut, niin silti on ihan kivaa päästä taas takaisin rutiineihin ja arkihommiin.

Mitä odotan tältä vuodelta?
Vähemmän stressiä, rauhallisempaa työtahtia ja jonkinlaista ying yang-tilaa elämään. Ettei tarvis aina tukka putkella suhaista eteenpäin, ja tuntea että mikään ei tule tehtyä kunnolla kun aina vaan on niin paljon lisää työtä odottamassa nurkan takana.

Korurintamalla toivon että tulisi joku ihana muotituulahdus, kuten BB-korvikset aikanaan. KAIKKI halusivat niitä koruja, ja alussa niitä ei löytynyt muualta kun meiltä. Suomi-lippukorviksissa oli tänä (sorry, viime) vuonna vähän samaa juttua. Puhelimet soi jatkuvasti ja 99% asiakkaista kyselivät suomilippukorviksia! Ihana huuma! Jotain samantyyppistä toivon tälle vuodelle. Toivotaan että Rihannat, Beyoncet ja Justin Bieberit keksivät jonkun korumuodin mitä KAIKKI haluavat!

Let the year begin!

Tässä kaksi eripari korvakorua...get my point?? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti