keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Asymmetrisyys ja eriparitEriparisuustrendi jatkuu korumaailmassa. Korvissa voi hyvinkin olla eri korut oikeassa ja vasemmassa korvassa. Joku juju siinä kuitenkin pitää olla: samaa värimaailmaa, vastakkaiset värit tai yhteensopiva aihe. Esimerkiksi kampaajalla voi hyvinkin olla kampa-korvis toisessa korvassa ja sakset toisessa.

Tässä muutama esimerkki maailmalta:

Tämä muoti on johtanut siihen että muutamat koruliikkeet maailmalla ovat esitelleet jopa erilliset "sinkkumallistot", mistä voi ostaa korvakoruja yksinkappalein. Niitä voi sitten käyttää joka yksinään tai yhdistää toisten korvisten kanssa. Jenkkifirmalla Stone & Strand on yksittäiskappaleita mitkä he suosittelevat käytettävän yksinään tai combona, brittiläinen Dinny Hall on perustanut kokonaisen liikkeen yksittäiskorukonseptin perusteella.

Tässä syntyy siis hyvä businesrako kaikille parittomille korvakoruille jonka kaveripari on hukkunut.

Silver Barissa meillä on ollut jo monta vuotta epäpareja mallistossa, mutta sinkku-korvikset ei ihan lyö leiville. Me kun myydään kaikki korut suomalaisissa korukoteloissa, joiden hinta on usein melkein saman verran kun korun hinta...joten yhden kappaleen hinnaksi ei siis tulisi puolet yhden parin hinnasta...

Mutta, mutta... eriparikorvisten suosio jatkuu, tässä muutama kiva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti