perjantai 28. lokakuuta 2016

Ansaittu loma


Blogissa on ollut hiljaista, mutta vannon että elämässämme ei. Niin järjetön kiire on ollut viimeiset pari viikkoa, että minuutit (sekunnit) vessanpöntölläkin on minimoitu.

GSW-messut, eli korualan omat ammattilaismessut olivat Vantaan Rantasipi-kongressihotellissa, joka on muuten mainio paikka pitää tämän tyyppisiä tapahtumia. Messut meni hyvin, en ole vielä ehtinyt tehdä laskelmia ja katsoa miten meni myynnillisesti, mutta fiilis oli todella hyvä, asiakkaat iloisia ja tyytyväisiä, kuten meidän oma porukkakin. Meillä on hyvä tiimi, jokaisella omat hyvät ja vähemmän hyvät puolensa, joten yhdessä olemme erittäin hyvä palapeli.

Messuemännät lauantai-iltana ;-)

Messujen jälkeen meillä oli Petrin kanssa kolme päivää aikaa saada viimeiset valmistelut tehtyä uuden liikkeemme avajaisia varten. Siis KOLME päivää, siinä ajassa selvitin suurin osa messujen jälkeisistä selvittelyistä, ja saatiin tyhjä liike täytettyä tavaralla. Voitte uskoa että ei montaa tuntia nukuttu, ja stressikäyrä oli aika korkealla pilvissä.

Mutta OH MY GOD, kyllä liikkeestä tuli hieno, saako näin sanoa ihan itsekin? Torstai-aamuna kun uuden K-Supermarket Kompass-liikekeskuksen ovet aukesi, ja paikalla oli satoja ellei tuhansia ihmisiä, kunnanjohtaja ja KESKOn pääpomoja, liikekeskuksen omistajat ja kauppias, niin oli kyllä suupielet niin korkealla että melkein korviin sattui! Aivan mieletön fiilis!

Kaiken lisäksi samalle päivälle sattui Petrin 50-vuotispäivä. Aika kivaa että Kesko oli valinnut juuri sen päivän avajaispäiväksi ;-)
Joten tässä vaiheessa kiitän ja kumarran kaikille jolla on osuutensa siihen että selvittiin kunnialla niin messuista, kuin valmisteluista kun avajaisista! Ja tietenkin iso kiitos kaikille ihanille asiakkaille, niin tukkupuolella kun kuluttajapuolella. Tämä hyvä fiilis on vaikea kuvailla, mutta uskon että se näkyy. Niin näkyy myös stressi ja väsymys, joten kun jaksetaan vielä päivän verran touhuta viimeisiä työjuttuja niin sunnuntai-iltana hypätään lentokoneeseen ja mennään viideksi päiväksi aurinkoa palvomaan.


Vielä lopuksi ISO KIITOS ja tähän perään kuva (kiitos Piialle) missä näkyy aika hyvin tämänhetkinen fiilis: väsynyt, helpottunut ja onnellinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti