perjantai 10. kesäkuuta 2016

Tuotetestailua

Kun meille tulee uusia koruja niin niitä pitää testailla, ainakin jos ne on malliltaan jotain ihan uutta. Esimerkiksi silloin kun BB-korvikset tuli uutena, kokeilin niitä omissa korvissa, ja ne tuntuivat tosi hassuilta kunnes niihin tottui.

Uuden ranneketjun lukkomekanismi piti kokeilla, ja samalla ketjun kestävyys. Oli muuten tosi näppärä lukko. Sopii kaikenkokoisille. Käykää katsomassa videopätkä facebookissa.

Ranneketju missä "flexilukko"

Viime viikolla mulla oli parit enkeliriipukset kaulassa, vaikka en yhtään ole enkelityyppiä. Mutta oli pakko kokeilla että enkelit pysyvät oikeinpäin ketjussa, eikä heilu siellä ylös alas ja mekko väärinpäin. Eka versio oli nimittäin sellainen että enkelit olivat ketarat pystyssä koko ajan... Nyt mallia on viilattu ja mekon helmaa tehty painavammaksi ;-)

Enkelit ketarat pystyssä
Tänään kaulassa roikkuu pitkä teräsketju, koska kokeilen onko se terävä niskaa vasten. Tytöt ihmetteli mitä mummoilua mulla nyt on meneillään, kun on tollainen mummoketju kaulassa, ha ha! Vielä on niskaiho ihan sileä, katsotaan vielä pari päivää tuleeko skraadeja.

Ai niin, kokeilinhan mä niitä septum-korujakin silloin kun ne tuli uutena. Siis sellainen nenäfeikki-sonninrengas. Kyllä kutitti alussa, mutta nopeasti siihen tottui. Ja pysyi yllättävän hyvin, en meinannut illalla saada irti!

Keskimmäistä kokeilin omassa nenässä ;-)


On se muuten hyvä etten ole töissä leipomossa tai karkkikaupassa. Voi olla että vaaka näyttäisi aika huikeat lukemat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti