perjantai 6. toukokuuta 2016

Ihanat rannekorut

Ooooooh, vihdoin ne tulivat, ne kauan odottamani ihanat rannekorut! Näitä kerkesin jo vähän hehkuttaakin heti Hong Kong-messujen jälkeen.

Silloin kun olin "nuori" korualalla, tykkäsin käyttää paljon rannekoruja, mitä enemmän sen parempi. Jossain vaiheessa tuli stoppi, ja olin monta vuotta ilman minkäänlaista rannekorua. Sitten tuli Nomination-buumi, jolloin oli pakko opetella palakorujen kasaaminen, mulla oli silloin itsellä kaikki eri leveydet ranteessa, siitä oli sitten helppo näyttää asiakkaille mitä vaihtoehtoja oli olemassa.

Sen jälkeen olen ollut pitkään "yhden rannekorun-käyttäjä". Viimeiset pari vuotta olen käyttänyt pääasiassa vain yhtä tiettyä rannekorua jonka sain Kultaseppämestari Tarkkaselta 40-vuotislahjaksi, jolloin hänen sanoi hyvin selvästi "että tämän ketjun kanssa ei sitten mitään muuta rimpulaa samaan käteen!!!"

Nyt olen viime kesästä asti himoinnut jotain lisää käteen. En tarkalleen tiennyt mitä mä haluan, mutta jotain näyttävää ja silti helppoa. Minä nimittäin poistan kaikki korut yöksi, joten en jaksaa näpertää miljoona lukkoa joka ilta ja aamu...

Honkkarin messuilla näin yhdellä osastolla nämä kyseiset rannekorut, ja BLING, olin rakastunut! Himoitsin niitä kaukaa, mutta vaistoni sanoi että näyttävät liian kalliilta meidän valikoimiin. Kävelin ohi, kuola poskella. Seuraavana päivänä, oltiin taas samoilla messuilla, ja Petri bongasi saman osaston. Hän rohkeni kuitenkin mennä kyselemään hintoja, ja yllätys yllätys, eihän ne ollutkaan järkyttävän kalliita!!

Joten ei muuta kun mallistoa valkkaamaan ja tilausta skrivaamaan! Mitäs tykkäätte?

Kolmenkertainen ketju magneettilukolla
Läpikuultavaa lasia, venyvät rannekorut
Mustaa agaattia ja valkoista turkoosia venyvissä rannekoruissa.

Ja vaikka kuinka rakastan meidän Silver Bar-nimeä ja -logoa, niin näitä koruja varten tehtiin uusi logo, Steel Bar, ettei kukaan käsitä väärin, siis että nämä olisivat hopeaa.

Logo!

Ja hei, minulla oli tietenkin taas mukana kuvausassistentti, joka muuten tänään täyttää 4 vuotta!!
Spede 4 v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti