maanantai 20. kesäkuuta 2016

Rannekorujen suurkuluttaja

Nyt on niin paljon ihania uusia rannekoruja valikoimassamme että melkein tekee mieli tehdä niinkuin   pikkutyttö tekee kun on saanut lahjaksi uusia vaatteita: vaihtaa päivän aikana muutamia kertoja että ehtii käyttää monta erilaista korua saman päivän aikana.
Lempparit

Ehdoton ykkössuosikkini on kaksivärinen ruuviranne. Se on saanut inspiraatiota Cartierin Love-rannekorusta, johon tosin tarvitsee "ruuvimeisselin" avatakseen. Olen aina tykännyt yhdistää kullan- ja hopeanväriä, yleensä kelta- ja valkokullan muodossa. Tämä ranne on siis kokonaan terästä, joten hintakin edullinen.

Steel Bar, eli terästä!

Kerron teille vielä siitä "alkuperäisestä" Cartierin rannekorusta, vaikka huomautankin että tämä ei ole mikään kopio siitä. Cartierin Love-rannekoru laitetaan kiinni ranteeseen kahdella ruuvilla, eikä sitä oteta pois, ei edes esimerkiksi lentokentän turvatarkastuksessa. Korun mukana tulee oma sievä ruuvimeisseli millä ruuvit aukeaa, ja ajatus on että ruuvari voi olla esimerkiksi aviomiehen kaulassa. Eli se on symboli siitä että ollaan kimpassa vaikka oltaisiinkin erossa. Vähän kuitenkin tulee mieleen vanhanajan siveysvyö... ;-)

Cartierin kultainen rannekoru timanteilla ja"ruuvarilla".
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti