maanantai 19. kesäkuuta 2017

Kuntoilua

Yrittäjänä on useimmiten loppumaton kiire. Kiireessä usein unohtuu omasta kunnosta huolehtiminen. Usein tulee touhuttua paperihommia yömyöhään, viikonloputkin menee usein messuilla ja tapahtumissa... ja kun joku vapaapäivä osuu kohdalle niin haluaa mieluummin viettää sen leväten tai ystävien seurassa kun punttisalilla tai pururadalla.

Olen kuitenkin oivaltanut sen että kun kunto on hyvä, jaksaa paremmin ja työnteko on tehokkaampaa kun välillä saa hikoilla oikein kunnolla. Paperiduunitkin helpottuu ja aivot ajattelevat selkeämmin kun välillä pääsee ulkoilmaan juoksemaan. Joten usein "uhraan" kallista vapaa-aikaa urheilemiseen.

Lauantaina oli taas pieni koitos. Jalassani on koko vuoden muhinut pieni rasitusvamma, joka ei vaan ole halunnut jättää mut rauhaan. Vamma on pahentunut aina juostessa, joten jätin juoksun kokonaan maaliskuusta lähtien. Olen harrastanut muuta liikuntaa, joten kunto on ihan ok kunnossa, mutta se juoksukunto on aika heikko....Lähdin sitten kuitenkin perinteiseen Siltajuoksuun, puolimaratoniin Taalintehtaalta Kasnäsiin.

Kuva: Cami Moberg
Ekat 10 kilsaa meni oikein mainiosti, mutta sitten rupesi jalka muistuttamaan vammastaan, ja viidentoista kilsan kohdalla rupesi jo tuntumaan siltä ettei juokseminen tällä jalalla ole ihan terveellistä... Loput viisitoista kilsaa meni siis vuorotellen kävellen ja hölkäten...ja pääsin maaliin hymy huulilla aikaan 2,22.

Herra ja Rouva Silver Bar
Kuva: Tanja Liljeqvist
Kuten kuvista näkyy, juoksuni teemana oli Suomi100-vuotta. Olen joka vuosi ollut pukeutuneena johonkin hassuun pukuun, ja voin jo ylpeillä pienellä faniklubilla tapahtumassa ;-)
Korvissa heilui Silver Barin suomilippu-korvikset, jotka todistettavasti kestävät niin hikikylvyn kun äärettömän heilumisen.

Korvissa aiheesen sopivat korvikset.
Kuva: Petri Järvinen
Ja vaikka sunnuntaina en pystynyt astumaan kantapäälle, niin uskon silti että urheilusuoritukseni edesauttaa jaksamistani, ja pitkällä tähtäimellä se parantaa vointiani ja terveyttäni. Ja hei tänään mä kävelen jo ihan normaalisti, en edes onnu!

Joten ei mitään tekosyitä: aina kannattaa harrastaa urheilua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti