tiistai 20. lokakuuta 2015

Messut HelsingissäHuh huh, oli taas aikamoinen messurumba! Kivasti kävi porukkaa ja paljon saatiin myytyä. Olimme hetkittäin alimiehitettyjä, joten en ehtinyt juurikaan höpötellä asiakkaitten kanssa. Messuissa parasta on se kun nimet ja äänet saavat kasvot. Eli asiakkaita kenen kanssa olen viestitellyt ja soitellut pääsee näkemään kasvotusten ensimmäistä kertaa.

GSW-korumessujen yhteydessä on myös ILoveMe-messut, ja siellähän olisi voinut viettää vaikka koko päivän. Piipahdin perjantaina ennen messujen rakentamista, ja maistelin kaikkia terveellisiä raakasuklaamössöjä ja proteiinipatukoita mitä löysin. Nam nam.

Mukana apulaisena messuilla oli meidän kesäkaupan ensimmäisiä työntekijöitä, Julia. Miten jotkut ihmiset ovat vaan niin ihania ja oppii asioita noin vain? Julia on ollut 13 vuotta Espanjassa sen jälkeen kun lähti meidän kesäkaupasta, mutta pärjäsi messuilla vähintään yhtä hyvin kun vanhat messukonkarit.
Ja sitten meillä oli apulaisena Tarja, joka ulkonäön perusteella voisi olla minua nuorempi, mutta ei ole...on vaan niin hyvin säilynyt! Ja sisäinen kauneus paistaa kuoren läpi.

Oma tytär Ellen ja hänen poikaystävänsä Mathias ovat olleet remmissä jo muutaman kerran. Opiskelun ohessa on varmaan ihan kivaa päästä vähän maistelemaan työmaailmaa ja bisnestä.  Mathias on muuten se ihana poika kenestä kirjoitin postauksessa "Myyjä vai liikkeen vahti", joka sulatti rouvien sydämet meidän kesäkaupassa.Messuhulina-selfie
Ja sitten paikalla oli tietenkin ydinporukka, me Järviset ja Tirrin veljekset. Hyvä tiimi! Jutut lentää ja huumori pursuaa.
Tässä vähän normaalia vakavimpana ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti