torstai 22. lokakuuta 2015

Purkkamainos



Purkkamainos

 
Muistatteko kun lupasin yhdessä postauksessa että kerron myöhemmin lisää mihin sitä Hubba Bubbaa tarvittiin kuvauksissa?
Tässä kuvauksen tulos!

Eikö olekin hieno kuva?
Mulla oli tästä kuvasta alunperin hiukan erilainen ajatus miltä sen piti näyttää, mutta olen silti lopputulokseen älyttömän tyytyväinen. Se on raikas, vähän hassu, piristävä, iloinen ja nykypäivää. Täytyy mun silti myöntää että se purkkapaketti oli ihan turha:
Hubba Bubba maistui hyvälle muttei toiminut kuvassa..
Me kokeiltiin ja kokeiltiin, Lisa puhalsi palloja kunnes leuat oli ihan puuduksissa. Eikä onnistuttu saamaan hyvää kuvaa. Joko posket oli liian pyöreät, huulet liian töröllä, purkkapallo poksahti liian aikaisin tai sitten kuvasta tuli muuten vaan kreisi. Lopulta tilanteen pelasti ILMAPALLO. Lisan suussa kuvassa ei siis ole purkka vaan ilmapallo! Älkää kertoko kellekään!
Tässä Lisa jaksaa vielä puhaltaa...

1 kommentti:

  1. Tuostahan tuli todella hieno tuosta mainoksesta, oikein ammattimainen! Mekin töissä juuri suunnittelemme kampanjaa, joka tulisi näkymään monilla led ulkonäytöillä ympäri Suomea. Hauskaa olla välillä tällaisessakin projektissa mukana vaikuttamassa. Enpä olisi uskonut, että kyseessä olikin ilmapallo eikä purkka.

    VastaaPoista