perjantai 17. huhtikuuta 2015

SelfieTattooBangkokin messuilla bongattiin yksi uusi tuote  joka sopii hyvin kultasepänliikkeisiin mutta silti ei kilpaile korujen kanssa : korutatuoinnit! Tatskalähetys saapui eilen, ja tänään ollaan laitettu paketteja menemään. 
Jos minulta kysytään niin korutatuoinnit tulevat olemaan tämän kesän buumituote. Kyllä niitä näkyi jonkun verran jo viime kesänä, mutta tämän talven aikana some on täyttynyt kuvista näistä kimaltelevista ihokoruista. Joten kun kesä kohta saapuu tänne Pohjoismaihin ja nilkkoja ja käsivarsia alkaa vilkkumaan niin samalla vilkkuu myös tämä uutuustuote.
Korutatuointi laitetaan iholle veden avulla, joko kraanan alla, tai sitten märällä paperilla tai pumpulilla. Samalla tavalla kun lasten purkkapaketeista löytyvät ihotarrat.  Malleja löytyy useita: rannekoruja, sormuksia, kaulakoruja ja tietenkin niitä normi-kuvioita, esimerkiksi tribaaleja, sulkia ja siipiä. Kaikki ovat kiiltäviä, metallipintaisia, joten näyttävät todella upeilta ruskettuneella iholla.
Festareilla ja uimarannalla nämä ovat mainioita: ei tarvii pelätä että hukkaa korut tai että ne varastetaan ;-)  Tämän ovat huomanneet myös monet julkkikset:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti