maanantai 10. marraskuuta 2014

Outlet Expo-messutMessujen tarkoitus on yleensä tuoda esiin itsensä, tuotteensa ja brändinsä, mutta Outlet Expossa päämäärämme on päästä myymään loppueriä ja mallistojen 'häntiä'. 'Hännillä' tarkoitan sellaisia korumalleja joita on enää niin vähän jäljellä varastossa että ne eivät enää löydy myyntiedustajimme mallilaukuista. Ne on siis poistuvia malleja tai yksittäisiä mallikappaleita. Messuilla pääsemme samalla tapaamaan kuluttajia ja haistelemaan kentän ilmapiiriä ja uusia tuulia.

Outlet Expossa löytyi myös mm Seppälä, Lumene, Loreal, Top Sport ja Kruunukaluste. Messukeskuksessa oli samaan aikaan mm Maatalous-, Lemmikki- ja Kädentaitomessut, joten messukävijöille riitti tekemistä koko päiväksi. Sunnuntaiaamu alkoi vähän takkuisesti, kun koko Pasila pimeni jonkun isomman sähkövian takia. Messut aukesivat vasta klo 11 eli tunnin myöhemmin kuin piti. No, kerkesimme sen tunnin aikana kierrellä messuja taskulamppujen avulla.

Samalla kävin lahjoittamassa Rekku Rescuelle koruja heidän hyväntekeväisyys-huutokauppaan, sekä rapsuttamassa kissoja Lemmikkimessuilla. Kävimme myös valokuvaaja-Pasin kanssa Paratiislinnun osastolla ottamassa vähän korukuvia puolitoistametrisen käärmeen kanssa...ei jännittänyt yhtään....heh heh... Tästä lisää myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti