torstai 26. huhtikuuta 2018

Loppusuoralla

Taas kerran ollaan lehdenteon loppusuoralla. Tänä vuonna tehdään samaan aikaan sekä korulehteä että Kasnäs Kompass-lehteä, joten pikkasen kiirettä pukkaa. Ja kun lehdet tehdään vasemmalla kädellä normiduunien sivussa, niin ei tarvi iltaisin pyörittää peukaloita ja ihmetellä mitä tekisi....

Onneksi lehtien teko on hauskaa, ja varsinkin tämä vaihe jolloin kaikki palaset loksahtaa paikoilleen. Vähän sama fiilis kun siivottaessa, että itse siivous on vähän raskasta ja välillä v-mäistä, mutta sitten kun lopputulos häämöttää niin on fiilis mahtava!!

Meillä on joku ihme taipumus siihen että ihan viime hetkellä tulee vielä joku megamuutos. Tai joku viimeminuuteilla myyty kokosivun mainos mitä pitää vielä saada ängettyä jo täyteen lehteen.... Tällä kertaa viime metreillä ruvetaan vielä viilaamaan kansikuvaa... Valkotaustainen kuva kun ei nyt sitten kuitenkaan tuntunut oikealta. Eli lehti on valmis, huomenna painoon... ja nyt kokeillaan vielä eri taustavärejä. En osaa vielä sanoa mihin päädytään.

Noh, huomiseen mennessä on päätös tehty, lehti painossa, ja me otetaan parin päivän breikki. Pietarin risteily kutsuu. Hyvää viikonloppua teille!Sneak peak lehtikannen taustavärikokeiluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti