torstai 25. toukokuuta 2017

Ristiriitaista

Blogihiljaisuus on ollut normaalia pitempi. Työmäärä on ollut korkea. Kasnäs Kompass-lehti puristettiin kasaan, jonka jälkeen taistelin myöhästyneitten tilinpäätösten ja veroilmoitusten kanssa. Tänään Örö Kompass-lehti valmistui ja lähtee huomenna painoon.

Vaikka edessä on kesä, joka kesäliikkeitten ja vakiohenkilökunnan kesälomien takia on työläs, näen kuitenkin pientä valoa tunnelissa. Mulla on nimittäin oma työharjoittelija! Ja hän on meillä töissä koko kesän. Hän osaa jo laskuttaa, peruskirjanpitoa, laskujen maksua...hän auttaa uusien korumallien tuoteperustamisissa, pakettien teossa, kesäkaupan tavaroitten tilauksissa...aivan mahtavaa!

Vaikka onkin paljon ilonaiheita, on kylämme yllä synkkä pilvi, jonka takia en ole oikein jaksanut iloita kaikesta hyvästä. Kylämme tärkein ihminen, jolle jokainen meistä on ikuisesti kiitollinen hänen lukuisista saavutuksistaan, nukkui pois pari päivää sitten. Vaikka sairaus oli tiedossa, eikä hänen poismenonsa tullut yllätyksenä, on kylän suru käsinkosketeltavissa. Ja tämänpäiväinen presidenttihautajaiset toivat yhä enemmän tunteet pintaan. Kylällemme tämä menetys on verrattavissa presidentti Koiviston poismenoon Suomen kansalle.

Joten haikein mielin odotan kaikkea kivaa mitä lähipäivinä tulee tapahtumaan. Lehdet ilmestyvät, kesäkaupat aukeavat, turistit saapuvat, kylä elävöityy. Ehdin taas käydä kampaajalla, tavata ystäviä, istuttaa kukkia, lukea lehtiä. Mutta silti, ei oikein jaksa iloita, vielä...mutta annetaan ajan kulua, kyllä tämä iloksi muuttuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti