tiistai 28. helmikuuta 2017

Pikaterveiset Bangkokista

Pikapäivitys täältä Bangkokista. Messut oli pettymys. Pienet, hiljaiset eikä mitään uutta. Treffattiin muutama toimittaja, jolta saatiinkin muutama kiva uutuustuote, mutta yleisesti ottaen messujen ilme oli aika väsynyt. 
Petri ja tyhjät käytävätMessujen jälkeen käytiin muutamalla toimittajalla. Tuntuu että täälläkin näkyy sama kehityssuunta kun Suomessa: vahvat toimijat vahvistuu, ja heikot heikkenee. Sen näkee siinä että heikot eivät kehitä uusia malleja, ei pidä varastoa eivätkä käy messuilla. Vaikka mielelläni teen kauppaa pienten valmistajien kanssa, niin nyt se tuntuu aika vaikealta, koska suurin osa pienistä on jäänyt paikoilleen ja haukkovat henkeä. 

No, tämä tästä ja se siitä. Paketit on lähetetty FedExillä kotiin, ja ensimmäistä kertaa lähetettiin ihan perinteinen kirjekin. Kirjatun kirjeen lähettäminen maksoi muuten 48 senttiä.

Postman-Patri

Tänään ollaan löhöilty uima-altaalla ja huomenna lennetään Hong Kongiin. Pitäkää peukkuja että sieltä löytyy jotain I H A N A A!
Ai niin, yhdet korvikset löysin ja ihastuin: mikä olisi näitten nimi?

Nimiehdotuksia näille?

2 kommenttia:

  1. Tuli heti mieleen Wall-e -animaatioelokuvan Eve: http://www.theridernews.com/wp-content/uploads/2011/02/wall-e_WEB.jpg
    Tai sitten joku boublebubble , doubletrouble... hmm...

    VastaaPoista
  2. Hihih, okej, oli pakko googlata, ei ollut tuttu leffa. Ihastuin Anniinan ehdottamaan nimeen Facebookin puolella: RingRing. Mitäs tykkäät siitä?

    VastaaPoista