maanantai 2. tammikuuta 2017

Vilkaisu eteen ja taakse

Miten meni noin niinku omasta mielestä, siis viime vuosi?

Meillä meni oikein hyvin. Meillä on takana erittäin työntäyteinen vuosi. Silver Barin osalta mentiin aika tasaista vauhtia, ilman jyrkempiä ylä- tai alamäkiä, mutta työsarkaa riitti firmojen kirjanpitopuolella, koska vaihdettiin kirjanpito-ohjelmaa edellisessä vuodenvaihteessa. Kirjanpitohommat tuottavat yllättävän paljon duunia ja vaikka tykkään tehdä niitä duuneja, niin harmillista on se, että niistä ei jää mitään näkyvää tulosta, eikä varsinkaan taloudellista tulosta.


Viime vuonna Kompass-lehtiperheeseemme liittyi pari uutta toimijaa, joten lehtipuolelle on tulossa paljon uutta.

Emoyrityksemme Taalintehtaan Kulta täytti 30 vuotta, ja Petrikin tasaiset 50, joten juhlimisen syitä oli paljon.

Oma kultasepänliikkeemme Kemiössä muutti uusiin tiloihin, ja kun päällekkäin hoidettiin loppuunmyynti vanhassa tilassa ja rakennettiin uutta tilaa kalusteineen ja myyntitavaroineen niin loka-maaliskuu meni aikalailla Kasnäs-Kemiö-Kasnäs-akselilla.

Ulkomaan messumatkat suuntasivat maaliskuussa Hong Kongiin ja syyskussa Bangkokiin, ja sen lisäksi tehtiin pikavisiitti Bangkokissa tammikuussa Australiareissun kotimatkalla. Omat myyntimessut Helsingissä hoidettiin huhti- ja lokakuussa.

Harrastuksiin ei ole jäänyt paljon ylimääräistä aikaa, mutta voitaisiin ehkä ajatella että allekirjoitetun uusiin harrastuksiin kuuluu täysin uusi aluevaltaus: vesijumppatuntien vetäminen ryhmille pari kertaa kuussa. Ha-ha, siihen mulla ei ole minkäänlaista ammattitaitoa tai asiantuntemusta, mutta hyvällä fiiliksellä olen onnistunut vetämään monta hikistä tuntia lähinnä senioreille. Ajatukset ovat 100%sesti pois työkuvioista, ja sen lisäksi hiki virtaa ja kunto nousee.

Petrin uusin "harrastus" liittyy radioon: täysin uusi Pirate Radio-radiokanava on hänen ja hänen yhtiökumppanin Tompan yhteinen "vauva". Tähän asti radiota on voinut kuunnella vaan netin kautta, mutta ensi viikolla tärähtää, ja silloin pääkaupunkiseudulla radio tulee aalloille kuunneltavaksi kanavalle 102,0 MHz.

http://tunein.com/radio/Pirate-Radio-Gulf-of-Finland-s279137/.

Tuleva vuosi näyttää siltä että alkuvuoden ulkomaan messumatka tulee olemaan aika pitkä ja rankka, joten uskon että meillä on tarjota paljon uusia kesäkoruja. Kevään myyntimessut Helsingissä näyttää peruuntuvan, joten satsaamme enemmän kevään korulehteen, joka muutenkin tulee kokemaan pienen kasvojenkohotuksen.

Joten ei muuta kun kärimään hihat ja ruvetaan hommiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti