keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Uudet kuukausienkelit


Vihdoin saatiin myyntiin tuotetta mitä olen hionut pitkään. Muistatte ehkä kun kerroin että aina välillä toimin koekaniinina (http://silverbarfinland.blogspot.fi/2016/06/tuotetestailua.html) ...esimerkiksi näitä koruja koekäytin, ja onneksi tein sen, koska huomattiin että enkelit heittää kaulassa kuperkeikkaa ja makaa mieluummin takapuoli ylöspäin kun oikeinpäin... Joten aluperäistä mallia jouduttiin muokkaamaan ja enkeliä pidentämään, jotta saatiin sen pyllyä painavammaksi, jotta se pysyy kaulassa oikeinpäin.

Meidän uusien kuukausienkeleitten kehossa on synteettinen värikivi joka edustaa kuukausien värejä. Riipus on hopeaa ja enkelin sädekehä kullattu. Koru sopii niin kastelahjaksi, rippilahjaksi kun syntymälahjaksikin, ja koska enkelit voi ripustaa peräkkäin ketjuun ne sopii myös äidille tai isoäidille symboloimaan lapsia tai lapsenlapsia.
Syntymäajamme määrää meidän horoskooppi- merkkimme. Jokaisella kuukaudella on myös oma onnenkivensä, jonka uskotaan tuovan onnea ja voimaa kantajalleen. Osittain uskomus liitetään taikauskoon, mutta vanhassa kirjallisuudessa löytyy yllättävän paljon kuvauksia jalokivien voimasta.

Lista eri kuukausien onnenkivistä saattaa vaihdella. Eri aikakausilla se on näyttänyt hiukan erilaiselta,ja myös eri uskonnoissa on ollut eri käsitykset. Myös amerikkalaiset ja englantilaiset näkemykset eroavat toisi
staan. Tässä meidän versiomme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti