perjantai 23. syyskuuta 2016

Workshop 9-luokkalaisten kanssa

Meillä oli tänään ilo toimia yhtenä workshop-projektin vetäjänä yhdeksäsluokkalaisille. Kasnäsissa järjestettiin vajaalle 80:lle oppilaalle ystäväluokka-tapahtuma, mihin osallistui oppilaita Kemiönsaarelta sekä Porvoosta, Karjaalta, Tammisaaresta ja pääkaupunkiseudulta.


Krappanan leikkaus
Ryhmässäni oli 10 tyttöä, jotka kaikki saivat valmistaa itse omat korvakorunsa alusta loppuun. Tai nojaa, ihan ensimmäiset työvaiheet oli kyllä tehty valmiiksi, eli sulatus ja pellin valssaaminen. Mutta sitten tytöt saivat itse leikkaa krappanat pellistä ja pokata ne oikeaan muotoon. Sitten meillä oli sattumalta kaikki juottajat tänään vapaalla, joten Anki -joka on itse juottanut viimeksi 10 vuotta sitten- sai juottaa oppilaille tapit kiinni krappanaan. Eli pakko mun on myöntää, että enhän minäkään osaa juottaa...

Istutettavan kiven värin valinta
Kivien istutus
Kiillotusrumpujen jälkeen oli vuorossa kivien istutus. Tytöt saivat valita värit ja sitten itse istuttaa kivet, jokainen suoritti tehtävän mallikkaasti. Lopputulos oli että tytöt saivat kaikki viedä kotiin kahdet omatekemät hopeiset korvakorut.
Valmiit korvakorut


Olipa kiva ja erilainen päivä. Aina saa omaan työhön vähän uutta perspektiiviä kun tulee uusia ihmisiä ihmettelemään meidän touhuja. Ja uskon että tytöt ovat aika ylpeitä kun saavat kavereille näyttää korvikset mitkä ovat ihan itse tehneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti