tiistai 8. maaliskuuta 2016

Hong Kong never fails

Hong Kong on kyllä kiva kaupunki. Eksoottinen, mutta silti jollain tavalla länsimaalainen. Joskus olen miettinyt että jos jonnekin ulkomaille pitäisi muuttaa niin Hong Kongissa voisin kuvitella asuvani.
Hong Kongin korumessut ovat TODELLA isot. Vaikka meillä oli aika selvä pläni ketä me tavataan ja mitä me tarvitaan, niin päivän aikana käveltiin keskimäärin vajaa 20 kilometriä. Käveltiin satamaan, Star Ferryllä yli toiselle saarelle, taas käveltiin messukeskukseen, jne. Ei mitään päämäärätöntä hortoilua. Messupäivän jälkeen sama matka takaisin hotelliin, ja illalla vielä kävely johonkin ravintolaan.

Mikä oli messuilla nyt "in"? Ei näkynyt mitään selkeää uutta linjaa. Mustaa oksidoitua hopeaa näkyi normaalia enemmän, ja kullan väri oli hiukan kellertävämpi kun aikaisemmin. Nahkaa näkyi yhdistettynä metalleihin. Rannekoruja kasataan samalle kädelle useita kappaleita. Myös kellon viereen. Timanttiosastolla (mihin vaan nopeasti vilkaisin) näkyi valtavia käätyjä, mutta myös paljon värillisiä jalokiviä.

                   

Ja yksi muotijuttu mitä ollaan jo nähty epäaidolla puolella on rystyssormuksia, eli isoja sormuksia jotka menee yli koko käden, ei pelkästään yhden sormen yli. Vähän liian isoja ja epäkäytännöllisiä minun mielestäni..

                                            

Tänään tultiin kotiin, joten nyt olen jo tilausvahvistusten kimpussa, jotta pääsette mahdollisimman pian näkemään mitä mä valitsin tulevaan kauteen. Osa uutuuksista tulee myyntiin reilusti ennen kesäkautta, ja osa on selvää kesäkamaa. Ihania värejä on luvassa ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti