lauantai 12. maaliskuuta 2016

Emma Gaalan onnistujat

Seurasin eilen Emma Gaalaa, ja ajattelin nostaa esille muutama onnistunut koruvalinta.



Chisulla oli rohkea punainen mekko, mihin hän oli yhdistänyt massiiviset kullanväriset ketjut. Epäselväksi jäi oliko ketjut osa pukua, vaiko erillinen koru. Sillä ei toisaalta ole mitään merkitystä, ketjut istuivat täydellisesti sekä mekkoon että laulajan kaulaan. Papukaijamerkki siitä että hän oli yhdistänyt asuun vain yhden korun, eli näyttävän mutta soman rusettisormuksen. Korvikset ja rannekoru olisi ollut liikaa.



Mira Luodilla oli kunnon statementkoru. Simppeli mekko on laulajalle hyvä valinta, koska tatuoidut kädet tuovat tarpeeksi koristellisuutta outfittiin. Mutta tämä geometrinen koru tuo asuun lisämaustetta joka ei kuitenkaan sotke kokonaisuutta, ja samalla tekee mekosta paljon jännittävämmän.



Anna Abreun korvakoruista en saanut selvää oliko ne kiviä, helmiä vai mitä helyjä, mutta pointsit siitä että korvikset sointuivat hyvin mekon väriin ja että oli jättänyt kaulakorun kotiin.



Janna Hurmerinta jaksoi näyttää tyrmäävältä rakkauselämän vastoinkäymisistä huolimatta. Korvarenkaiden valmistajana olen iloinen kun isot korvarenkaat tulevat taas muotiin. Jannalla oli korvissaan renkaiden luksusmalli, säikehtivät ja isot! Ja taas plussat siitä että antoi korvisten puhua puolestaan eikä hukuttanut itseään koruihin.


Kuka on sinun suosikkisi?
Vai olenko jättänyt hänet paitsioon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti