keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Jokainen terve päivä maan päällä on hyvä päiväIdolini Michael Monroe on lausunut useasti tämän otsikon. Ja kun Roosa Nauha-päivä lähestyy niin muistuu taas mieleen tämä lause. Pitäisi useammin muistuttaa itseään olla kiitollinen jokaisesta päivästä jolloin saa herätä terveenä ja turvassa.
Roosa Nauha-päivän kunniaksi ajattelimme tänä vuonna pyytää yhteistyökumppaneitamme, kollegoitamme ja asiakkaitamme tukemaan hyvää asiaa keräyksen muodossa. Lähdimme siis perustamaan Roosa Nauhan nimissä oman keräsypotin, eli tarkoittaa sitä, että me voimme haastaa kaikkia mukaan keräykseen kukin omalle lompakolle sopivalla summalla. Itse laitoimme alkupottiin 500 euroa, mutta päämäärämme on että saadaan teidän avulla kasaan 3000 euroa.
Eli oheisessa osoitteessa  pääset itse helposti lahjoittamaan esimerkiksi nettipankin tai luottokortin kautta. Rahat menevät suoraan syöpäsäätiölle -  meidän tehtävämme on vain haastaa muita ja viedä sanomaa eteenpäin.

http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/5-3088

Pieneksi porkkanaksi lupaamme kuitenkin arpoa kaikkien lahjoittajien ja jakajien kesken ne ihanat pinkit korvikset jotka näkyvät kuvassa.

Tuetaan yhdessä ja muistakaa perjantaina pukeutua pinkkiin! 
Ps. Sori etten onnistu laittamaan tänne suoraan linkkiä...joudutte copy-peistaamaan...
http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/5-3088#.VhPHo_6XBJo.facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti