torstai 23. huhtikuuta 2015

Lukiolaisia tutustumiskäynnilläBlogissa on ollut hiljaista, koska teen parhaillaan eniten töitä kirjoittamalla juttuja tulevaan Kasnäs Kompass-lehteen, joten tuntuu että minulla ei ole hirveesti annettavaa korualaan liittyviä kertomuksia. Mutta tänään oli sellaiset vieraat että taidan jakaa sen kokemuksen teidän kanssanne.
Eli kyseessä on jokavuotinen tapahtuma, kun paikallisen lukion ekaluokkalaiset käyvät tutustumassa eri yrityksiin. Olemme yksi niistä, koska ilmeisesti porukkamme on aika inspiroiva, koska meillä on niin monta rautaa tulessa. Eli nuoret opiskelijat saavat nähdä miten koruja valmistetaan, ja sitten kerromme heille vähän yrittämisestä ja sen hyvistä ja huonoista puolista. Tänään sattui vaan tosi huono päivä, koska Petri the Boss on Helsingissä kokouksessa, Sami the Kultaseppä on talvilomalla ja pakkaushuoneen leidit Tina ja Angie ovat molemmat kotona vatsataudissa. Joten aika vähissä oli näkemiset työsuoritteiden puolesta, mutta yritin silti parhaani näyttämällä eri työvaiheita, koneita ja työpisteitä.
Aina on hauskaa kun tulee vähän uutta vipinää ja samalla kun joutuu kertomaan omasta työstään niin tulee vähän funtsittua miten monta soppaa ollaan keittämässä samaan aikaan...taidetaan olla aikamoiset Master Chefit!

Tässä toinen puolisko ryhmästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti