tiistai 21. lokakuuta 2014

Onnistuneet GSW Pro-messutViikonloppu vietettiin Helsingin Messukeskuksessa Gsw Pro-messuilla. Messut on tarkoitettu vain korualan ammattilaisille, vaikkakin ne ovat I Love Me-yleisömessun yhteydessä. Asiakkaanamme ovat siis kultasepänliikkeet ja tavaratalojen sisäänostajat.

Messuilla on kiva päästä tapaamaan liikkeidenpitäjiä sekä muita alan ihmisiä. Rupatellaan kuulumisia ja niitä näitä, sekä tietenkin katsotaan uusia tuotteita ja tuulahduksia. Näillä messuilla BB-korut olivat ehdoton myyntivalttimme. Pöllöaiheiset korut olivat edelleen suosittuja, sekä tietenkin punaiset korut, pikkujoulujen lemppariasuste.

Lauantaina taikuri Jesper viihdytti asiakkaitamme osastolla. Kiireisimmät ostajat eivät ehtineet seurata hänen temppujaan, mutta seuralaiset ja perheenjäsenet saivat ihmetellä pelikorttien häviämistä ja ilmapallolelujen syntymistä.

Kansimallityttömme Cecilia poikkesi myös osastollamme.
Lauantai-ilta vietettiin perinteisesti messujen omissa iltajuhlissa nauttien ruoasta ja juomista. Beatboxaaja ja standup-komiikko Rudirok pääsi viihdyttäjistä ensimmäisenä lavalle. Hänen äänet ja eleet olivat mielettömät, ja kun "vapaaehtoinen" Petri joutui Rudirokin seuraksi lavalle pääsimme ihailemaan myös hänen vatsastapuhujakykyjä.
Alkuillasta bändi Finska Kungahuset rokkasi pari settiä. Puolenyön jälkeen Hurriganes-coverbändi Rude Runners nostatti kattoa räjähtävällä rokkisetillä. Sitkeimmät juhlijat löysivät yösijansa vasta aamutuimaan, joten voidaan väittää että korualan ammattilaiset osaavat myös juhlia.


Kaikenkaikkiaan viikonloppu oli upea kokonaisuus, ja lamasta huolimatta myyntiluvumme nousussa. Joten kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita ikimuistoisesta viikonlopusta - tästä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti