keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Lehti tuli!!!Lehden piti tulla vasta pääsiäisen jälkeen, mutta ilmestyikin rekalla pihallemme tänään! Iiiiiiik! Noin tuhat lehteä lähtee osoitteellisena jakoon postissa. Lehti menee kaikkiin kultasepänliikkeisiin Suomessa (johon olemme löytäneet osoitteet), sekä korualan opiskelijoille, liitoille sekä pitkälle listalle ihmisiä jotka syystä tai toisesta ovat kiinnostuneet korualan touhuistamme. Mikäli olet kiinnostunut, eikä lehti tule teille, niin laita vaan jotain kautta meille osoitetietosi niin pääset listalle.
Lehti oli alunperin meidän (Silver Barin ja Classicin) oma asiakaslehti, joka esitteli meidän yrityksiä ja tuotteita mahdollisimman laajasti. Otettiin mukaan yhteistyökumppaneitamme, eli firmoja kenen kanssa meillä on erilaisia yhteistyökuvioita. Tämän kevään lehdestä tuli vähän laajempi, siitä syystä että alan liittojen Kello ja Kulta-lehti ei ilmestynyt sopivasti ennen alan korumessuja. Eli meidän omasta lehdestä tuli "virallinen messulehti".  Lehdessä siis esitellään tulevia GSW-messuja, messutarjouksia, messukarttaa jne.
Lehden tekeminen on aika iso projekti, varsinkin kun ei olla millään tavalla lehti-ammattilaisia. Mutta tekemällä oppii, ja hyvien yhteistyökumppanien avulla saadaan melkein ihmeitä aikaiseksi.
Joten ISO KIITOS taas kaikille jotka ovat olleet mukana teossa.
PS. Eikä kukaan ole täydellinen. Selasin äsken ensimmäistä kertaa lehteä läpi, ja löysin jo kaksi virhettä. Mutta en kerro mitä ne on!!!
The lehti
Rekka toi 450 kiloa lehteä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti